arbetsgivarverket.se

Jobba Statligt

Annonsera här

På webbplatsen Jobba statligt finns flera möjligheter för dig som är statlig arbetsgivare att visa upp din jobbannons.

Annons i sökmotorn

I sökmotorn för lediga tjänster hämtas jobbannonser in automatiskt från Arbetsförmedlingens platsbank. Alla lediga statliga jobb som annonseras i Arbetsförmedlingens platsbank blir också sökbara i sökmotorn på Jobba statligt.

Extra exponering med banner

Arbetsgivare som är medlem i Arbetsgivarverket kan använda en del av ytan under sökmotorn för att skapa extra exponering genom en så kallad banner, det vill säga en bildfil med text där det framgår vad ni söker och vilken arbetsgivare det är. Bannern blir ett komplement till sökmotorn och ett sätt att profilera verksamheten på ett tydligare sätt. Bannern länkar direkt till en annonstext på din organisations egen webbplats.

Det är gratis för dig som är medlem i Arbetsgivarverket att annonsera med en banner under Jobba statligt.

Vill du använda Jobba statligts logga?

Den finns att ladda ner i Verktygslådan. Där finns också mycket annat du kan använda dig av i din marknadsföring som statlig arbetsgivare.

Gå till Verktygslådan.

Gör så här för att annonsera med banner

1. Skapa en banner, en bildfil med text där det framgår vad ni söker och vilken arbetsgivare det är. Bilden ska vara i jpg- eller png-format med måtten 350 pixlar bred och 200 pixlar hög.

2. Skicka bannern/bildfilen till webbredaktionen. I mejlet ska du också skicka med en länk till den fullständiga annonstexten på din webbplats. Tala också om vilket datum annonsen ska tas bort.

Vi publicerar alla banners i den turordning vi tar emot dem.

Om du har frågor kring annonseringen är du självklart också välkommen att höra av dig till webbredaktionen.

Skicka e-post till Arbetsgivarverkets webbredaktion 

Här kommer bannern att synas: 

Bild: Exempel på banners som publicerats på Jobba statligt