arbetsgivarverket.se

Jobba Statligt

Kampanjer

Patent- och registreringsverket (PRV)

Patent- och registreringsverket - jobba med framtidens teknik och innovationer

Patent- och registreringsverket - jobba med framtidens teknik och innovationer

Som medarbetare på Patent- och registreringsverket (PRV) hjälper du företagare och innovatörer att hantera sina immateriella tillgångar på bästa sätt, att förbättra sin verksamhet, lönsamhet och tillväxt.

Skatteverket

Skatteverket - tillsammans gör vi samhället möjligt

Skatteverket - tillsammans gör vi samhället möjligt

Som medarbetare på Skatteverket är du med och gör samhället möjligt. Skatteverkets arbete berör privatpersoner och företag på olika sätt och bidrar till att skapa ett väl fungerande samhälle.

Försäkringskassan

Försäkringskassan – vi har Sveriges viktigaste IT-jobb

Om du vill ha ett vanligt IT-jobb, utan utmaningar, då kan du sluta läsa här. Men om du vill ha ett jobb där du påverkar människors liv och hela samhället? Då ska du läsa vidare.

Kronofogden

Kronofogden - ett jobb som räknas, för andra och för dig

Kronofogden - ett jobb som räknas, för andra och för dig

Som medarbetare på Kronofogden kan du räkna med ett meningsfullt jobb – för andra och för dig. Kronofogden arbetar med skulder och hjälper den som inte har fått betalt och ger stöd och råd till den som ska betala.

Trafikverket

Trafikverket - vi gör Sverige närmare

Som medarbetare på Trafikverket är du med och gör Sverige närmare. Trafikverket gör en viktig insats för samhället genom att binda samman landet så att människor kan mötas och varor kan komma fram smidigt och hållbart.

Pensionsmyndigheten

Pensionsmyndigheten - vårt jobb berör alla

Som medarbetare på Pensionsmyndigheten bidrar du till att göra pensioner enklare. Pensionsmyndigheten bidrar till ökad kunskap om pensionssystemet för pensionssparare, blivande pensionärer och pensionärer.